Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

I Just Wanna Make Love To You Lyric

I Just Wanna Make Love To You Lyric. Do exactly what you wanna do. I don't want you to think you got it made.

Etta James 'I Just Want To Make Love To You' Songs, Lyrics, Movie tv
Etta James 'I Just Want To Make Love To You' Songs, Lyrics, Movie tv from www.pinterest.com

All i want you to be is true. New singing lesson videos can make anyone a great singer i don't want you to be no slave i don't want you to work all day but i want you to be true and i just wanna make love. I just want to make love to you, baby love to you, baby love to you, baby love to you yeah i don't want you wash my clothes i don't want you leave the home i don't want 'cause i'm sad.

Remastered In Hd!Official Music Video For All I Wanna Do Is Make Love To You Performed By Heart.follow Heartinstagram:


I don't want you to be no slave i don't want you to work all day but i want you to be true and i just wanna make love to you love to you, ooohooo love to you all i want to do is wash your. I just wanna make love to you. I just wanna make love to.

I Don't Wanna Fuss And Fight.


I wanna make love to you. I just want to make love to you baby love to you, baby love to you, baby love to you yeah i don't want you wash my clothes i don't want you leave the home i don't want 'cause i'm sad. I don't want you to be sad and blue i just wanna make love to you i can tell by the way that you baby talk i can see by the way that you switch and walk i can tell by the way that you treat.

I Can Tell By The Way That You Baby Talk.


I just wanna make love to you. This is a love song by etta james, with the lyrics translated from english to spanish. How could i explain this feeling that's true honey i can hardly stand it i want to make love to you when the stars fall from the heavens and the rivers have stopped to flow if you just stop and.

I Just Wanna Make Love To You.


Baby, i wanna make love, i gotta make real love to you. I just wanna make love to you. I can tell by the way that you treat your man.

I Don't Want You To Think You Got It Made.


/ esta es una canción de amor cantada por etta james, con la letra t. I don't want you to be no slave i don't want you to work all day i don't want you to be true i just want to make love to you i don't want you to wash my clothes i don't want you to keep my. (love to you) ow (love to you) hey hey hey (love to you) yeah yeah.

Post a Comment for "I Just Wanna Make Love To You Lyric"